Fast, easy and free

Create your website now

I create my website

fritiden

Handkräm

 Vad göra åt torr hud?

Vill du hitta bra krämen mot torr hud finns det några saker du ska hålla utkik efter. Handkräm finns det både bra och dålig. Vi listar de saker du vill ha i produkten du ska köpa, samt de du absolut inte vill ha. Låt oss börja med vad du inte vill. Tänk på att innehållsdeklarationen inte alltid är korrekt.Detta leder oftade till förvirring. Rekommendationerna i denna artikel bygger på den senaste forskningen. Värt att ha i bakhuvudet är att alla dermatologer inte alltid har den koll de borde ha. Du kanske inte tror att en fuktkräm har mycket att göra med anti-åldrande, men om den innehåller rätt innehåll, kan det vara nyckeln till mer ungdomlig hud, hela ditt liv. Om det innehåller fel ingredienser, kommer inte det ens återfuktar.

Något du inte vill ha är vaselin, paraffin och mineralolja i din handkräm då dessa inte är fuktgivande. De avvärjer fukt. Något som däremot hjälper är kreatinprotein. Hudens föryngringsprocess blir stört av vaselin i stora mängder}. Märkligt nog är vaselin trots detta den vanligaste ingrediensen i denna typ av krämer. Om det inte är vaselin, är det förmodligen mineralolja, vilket är lika illa. Båda dessa kommer från råolja. De lämnar en fet hinna på hyn, eftersom hudens celler inte kan absorbera dem. Den bästa handkrämen för torr hud innehåller keratin. Kreatinet kan dock variera i kvalité. Viss keratin är denaturalized. Det är inte lika bra. Se till att titta noga på etiketterna.

Kreatin har förbättrat hudens fuktighet med över 20% i kliniska prövningar. Efter 18 dagar förbättras det faktiskt hudens förmåga att behålla fukt. Frivilliga i den ursprungliga undersökningen hade tvättmedel-relaterade dermatit, mer känd som dishpanhänder. Efter bara några veckor, hade tillståndet förbättrats dramatiskt. Ett antal anti-agingfördelar sågs också. Det normala är att omsättningshastigheten huden har blir långsammare med åldern. Försöken visade en ökning med 160% i huden-cells omsättningshastighet efter tre dagar. Detta indikerar att hudens celler använder proteinet för att göra nya. Den bästa handkrämen för torr hy innehåller också coenzym Q10. Det har visat sig minska torrhet i solskadad hy med 26% under loppet av sex veckor. Det finns inga studier om lotion som innehåller både Q10 och funktionell keratin, men jag kan bara föreställa mig att de tillsammans skulle vara ännu mer effektiva än de är separat. Dessa tips är de grundläggande. Du kan berätta för dina vänner eller hålla det som din egen lilla hemlighet. Ingen kommer att kunna gissa din ålder genom att titta på dina händer.