Fast, easy and free

Create your website now

I create my website

fritiden

Bröstcancer

Antiperspiranter innehåller aluminium chlorohydrate, som är någon operativ komponent. Inom kort 1950-talet fann personer att detta aluminium chlorohydrate är någon bidragande skäl åt Alzheimers tillika ifall det är någon brukbar metall för att tillverka matlagningsgrytor, kastruller och stekpannor. Nyss, folk börjar att kunna att vi inneha ett annat problem som kan även finnas anknytning med aluminium, nämligen bröstcancer.

Forskning visar att någon av de främsta orsakerna till bröstcancer kan produkt bruk utav antiperspiranter. Den mänskliga kroppen har flertal områden som används stäv att befria toxiner från kroppen, dessa är, bakom knäna, bortom öronen, ljumskarna och armhålorna. Gifter kastas från kroppen i form utav svett och antiperspirant som namnet antyder molnfritt förhindrar att du svettas, och hämmar därigenom kroppen från rensning utav toxiner från området i armhålan. Dessa toxiner försvinner ej blott, i stället tryckts de ner mot lymfkörtlarna nedanför armarna, därför de inte kan svettas bort. Någon koncentration av gifter byggs därnäst upp i områdena runt armhålorna, som inom kort kan utmynna mutationer i cellerna, vilket är cancer.

Det kan inte ignoreras, att nästan allihopa tumörer stäv bröstcancer förekommer i den övre extern kvadranten utav bröst-området. Detta är där lymfkörtlarna finns. Hanar är mindre sannolika (men inte fullt undantagna) att vidga bröstcancer därför användningen itu antiperspiranter, eftersom antiperspirant är mer antagligen att existera fångad i håret i armhålan, snarare än genast appliceras på huden, men damer, som rakar deras armhålor, utbreda risken genom att orsaka små repor i huden, som tillåter att kemikalier försiktig kommer in i kroppen via armhålorna.

Denna artikel riktar sig huvudsak till damer, skada tänk att det finns några antiperspiranter gällande marknaden som är gjorda bruten naturliga produkter, ändock i princip skulle de även fortsättningsvis leverera toxiner åt synonym områden. Den bästa lösningen är att tillämpa deodoranter, snarare än antiperspiranter, kom samt ihåg att viktigt socker som hjälper pro att slåss kontra gifter.

Det finns en hel del kontroverser om denna artikel, det medicinska yrket hånar idén, och så utför big business, men därefter igen finns det stora antal människor som fnyser åt problemen i korrelation med fluor i dricksvatten. Du kan göra sig en egen kognition om huruvida det finns något i denna artikel eller icke, själv vet att om mig var ett tant, skulle mig tänka undertecknad för innan mig använde antiperspiranter. Själv inser att läkare överallt, åstadkommer ett skitbra jobb, och de uppskattas, skada de är ovilliga att titta på den större bilden, samt kom ihåg att den fjärde största dödsorsaken pro människor i västvärlden är receptbelagda läkemedel.